Terug

Whitediamond

19 jaar uit Europa

9.7
Supergeil Score uit 138 beoordelingen
symbol heart
Leeftijd: 19
Haarkleur: Blond
Talen: Engels, Spaans, Italiaans, Dutch
Cup: B
Geaardheid: Bisexueel
Land: Europa
Figuur: S
Sterrenbeeld: Waterman
Laatste keer online: 19-04-19

Beschrijving:
Elk meisje heeft verschillende karakters. en ik kan anders zijn - intelligent, grappig, vriendelijk, wispelturig, leuk, romantisch, gepassioneerd, sexy. Wat wil je me vandaag zien? Ik ben ook niet beledigd door dom. Schoonheid heeft kracht: zijn glimlach is een zwaard. Ik lach elke dag en elke persoon. Wat doe ik privé? Ooh, privé doe ik slechte dingen en doe ik ze goed. Bekijk het? Mooie lingerie maakt het allemaal beter :) dus ik hou van lingerie. Mooi en dat was veel. Er zijn slechts drie dingen die vrouwen nodig hebben in het leven: eten, water en complimenten. Ik heb eten en water, haha. Daarom verwacht ik van u complimenten

Online:
Nou ... Ik wil graag verschillende plaatsen bezoeken, dus praat tegen mij vandaag)) je zult wat willen doen. Laten we nu beginnen?

Shows:
Op zijn hondjes, Tieten neuken, Stripshow, Dansen, Voeten

Ik hou van:
Ik hou van koffie en ijs, Italiaans eten, schoenen met oren)), serials, Amerikaanse films, sexy ondergoed, mannen met een baard))) en een gevoel voor humor - dit is het belangrijkst voor mij!

Ik hou niet van:
Ik vind het niet leuk om alleen over seks te praten))) omdat er in het leven zo veel interessante dingen zijn. En seks kan heel anders zijn, toch? Laten we proberen gemeenschappelijke thema's te vinden?

Mijn Foto's & Video's

Vergelijkbare cammers

girl RoseC (22) Toy symbol heart NU LIVE CHAT NU